2 ноември 2007 год.  

Председателят на ВКС награди журналисти за 2007 година.

На 31 октомври, в навечерието на Деня на будителите, председателят на Върховния касационен съд Иван Григоров раздаде награди на журналисти, отличили се с при отразяване дейността на съда през 2007. Водещият от БНТ Асен Григоров получи пластиката “Златно перо” (скулпгор проф. Христо Харалампиев) за обективност и коректност към събеседниците от ВКС в студиото на “Сан Стефано” 29. На Борислава Радоева – зам.-главен редактор на в. “Монитор”, бе връчено “Златно перо”за обективни и добронамерени публикации за работата на ВКС. Съдебният репортер от БТА Димитър Абрашев беше награден за бързо и точно отразяване на  новините от ВКС, а Георги Георгиев - за фоторепортажите и албумите, онагледяващи дейността на ВКС.

Председателят на Върховния касационен съд Иван Григоров връчи пластиките на журналистите на прощална вечеря в ресторант “Панорама” на хотел “Кемпински” в присъствието и на наградените журналисти от минали години.

 

Зам.-главният редактор на в. "Монитор" Борислава Радоева получава златното перо за обективност и добронамереност към ВКС през 2007.

Председателят връчва на Асен Григоров златното перо за коректност към събеседниците от ВКС в студиото на БНТ. Седналите от ляво на дясно: Борислава Радоева (в. "Монитор"), Кирил Вълчев(Дарик радио) и Ангел Шойлев (БНР)

 

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ:
АСЯ ГРЪНЧАРОВА

 

Начало 2007-2008г.