07 ноември 2006 год. 

Председателят на ВКС Иван Григоров изпрати на председателя на комисията в НС Любен Корнезов становището си във връзка с проекта за изменение и допълнение на Конституцията на Република България

Председателят на Върховния касационен съд изпрати на 6 ноември, понеделник, писмо до проф. Любен Корнезов - председател на временната парламентарна комисия за изменения в Конституцията, в което се казва: "Преди няколко дни получих Вашето писмо, с което ме каните в Народното събрание на 7 ноември да представя становището си по законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията. Благодаря Ви за поканата, макар че Върховният касационен съд нямаше много време за запознаване с проекто-промените."

Председателят на ВКС Иван Григоров изпрати вчера на председателя на комисията в НС Любен Корнезов становището си във връзка с проекта за изменение и допълнение на Конституцията на Република България. Г-н Григоров помоли г-н Корнезов да го предостави на първите трима народни представители - вносители на законопроекта, съответно от БСП, НДСВ и ДПС, както и на ръководителите на останалите парламентарни групи, за запознаване със съдържанието му.
С друго писмо Ив. Григоров уведоми председателя на Народното събрание Георги Пирински, че е изпратил на Л. Корнезов становището си за промените в основния закон.